Espais

En Baleària Port no hi ha temps per a l’avorriment. El centre marítim ofereix al visitant una interessant oferta sociocultural a través de diversos espais dissenyats expressament per a l’entreteniment. En aquestes àrees es celebren periòdicament presentacions, conferències i cursos, així com fascinants mercats ambulants artesanals i una gran varietat d’activitats lúdiques pensades per a l’entreteniment de grans i petits.

La Plaça de la Llum

Es tracta de l’espai situat en el hall de l’edifici, un lloc concebut per a la trobada i la reunió, un lloc central com seria la plaça d’un poble. Es realitzen diferents activitats d’oci, infantils com conta-contes, concursos, etc.

La Casa de la Paraula

Sala amb una capacitat per unes 100 persones on es realitzen presentacions, conferències, tallers, cursos i reunions entre uns altres.

Multiespai l'Androna

Des de la seva inauguració al juny del 2015, ha estat escenari de diversos actes i s’ha posicionat com un dels llocs d’oci nocturn més emblemàtics de la ciutat, gràcies a la seva ubicació i a les festes que s’organitzen.

A més, aquesta sala multifuncional situada en la part superior de l’estació marítima, pot ser llogada com a saló de celebracions ja que compta amb una capacitat per 300-500 persones i totes les comoditats necessàries per al gaudi dels comensals. Més informació