Jauja

El teu esdeveniment junt a la mar

“Jauja” és el nom amb el qual s’ha batejat la part superior de l’estació marítima. Aquest espai multifuncional ha estat creat per a la celebració d’esdeveniments de tot tipus.
La sala, que compta amb cuina pròpia, disposa d’una capacitat per aproximadament 300-500 persones i amb vista del port i del castell de Dénia, així com del Parc Natural del Montgó.

Ampli saló de celebracions

Es posa a disposició un acollidor i modern saló de celebracions amb una capacitat per 500 persones i totes les comoditats necessàries per que els comensals gaudeixen.

La sala es divideix en una zona d’aperitius, perfecta per rebre als convidats, i una altra per servir el menjar o sopar. Ambdues han estat decorades amb un estil i distinció inigualables.

Un entorn inigualable

Jauja es situa en un lloc privilegiat envoltat per les aigües del mar Mediterrani que s’endinsen calmades i afables en el port denier.

Des de la sala, es contempla una preciosa panoràmica de la ciutat de Dénia, protegida per l’emblemàtic castell de la vila i el Montgó.

Lounge bar

Mentre la sala no celebri cap esdeveniment privat, romandrà oberta al públic on podran gaudir de bons còctels i música, al mateix temps que es gaudeix de la posta de sol. Tanmateix, també es celebren festes temàtiques amb ambientació i espectacles nocturns.