La teua celebració junt al mar

Multiespai l’Androna és el nom amb el qual s’ha batejat la part superior de l’estació marítima. Aquest espai multifuncional, que està disponible per alquilar, ha estat creat per a la celebració d’esdeveniments de tot tipus.
La sala, que compta amb cuina pròpia, disposa d’una capacitat per aproximadament 300-500 persones i amb vista del port i del castell de Dénia, així com del Parc Natural del Montgó.

Ampli saló de celebracions

Es posa a disposició un acollidor i modern saló de celebracions amb una capacitat per 500 persones i totes les comoditats necessàries per que els comensals gaudeixen.

La sala es divideix en una zona d’aperitius, perfecta per rebre als convidats, i una altra per servir el menjar o sopar. Ambdues han estat decorades amb un estil i distinció inigualables.

Un entorn inigualable

Jauja es situa en un lloc privilegiat envoltat per les aigües del mar Mediterrani que s’endinsen calmades i afables en el port denier.

Des de la sala, es contempla una preciosa panoràmica de la ciutat de Dénia, protegida per l’emblemàtic castell de la vila i el Montgó.

Espai de congresos

Mentre la sala no celebri cap esdeveniment privat, romandrà oberta al públic on podran gaudir de bons còctels i música, al mateix temps que es gaudeix de la posta de sol. Tanmateix, també es celebren festes temàtiques amb ambientació i espectacles nocturns.