Comercios

(Español)

Baleària Port cuenta con una variada oferta gastronómica y comercial. Además de poder degustar una gran diversidad de platos en uno de los dos restaurantes, en la estación, se pueden encontrar otros servicios de interés como servicios de masaje, alquiler de coches, cafetería o servicios infantiles entre otros.

Nauta Folixa Port

Nauta Folixa Port

Nauta Folixa Port és el lloc on trobaràs cuina mediterrània per compartir transgressora i de qualitat. És una mica més que “anar a menjar o sopar”, és compartir una experiència gastronòmica en un ambient magnífic, amb unes vistes úniques, en una ubicació privilegiada. Un lloc per quedar-se i gaudir. Una experiència per conèixer el Mediterrani més autèntic i alhora, més atípic.

966 61 88 61 papicaralgo.es

Baleària

Baleària

Naviliera líder en el transport de passatge i càrrega en les connexions amb Balears, un dels majors operadors de l'Estret de Gibraltar i a més ofereix serveis en el Carib.

www.balearia.com

Giusseppe al Port

Giusseppe al Port

Restaurant italià especialitzat en pizzes, pastes i plats típics italians. Els seus plats, de gran presentació, estan elaborats amb productes frescos. La combinació de sabors en cadascun dels seus plats traslladen al comensal a un viatge culinari per Itàlia.Restaurant italià especialitzat en pizzes, pastes i plats típics italians. Els seus plats, de gran presentació, estan elaborats amb productes frescos. La combinació de sabors en cadascun dels seus plats traslladen al comensal a un viatge culinari per Itàlia.

966 93 69 70 giuseppealporto.com/

Yvonne

Yvonne

Saló de massatges, bellesa i estètica. Es realitzen tractaments de bellesa, depilació, manicura i pedicura i massatges en cadira per a l'esquena entre altres serveis.

607 30 43 20 De lunes a viernes de 9:30 a 20:00h. www.yvonneliebster.com