Comerços

Baleària Port cuenta con una variada oferta gastronómica y comercial. Hay cuatro restaurantes bien diferenciados especializados cada uno en un tipo de cocina que abarca desde el más estilo mediterráneo hasta el arte culinario italiano, castellano o gallego. Además, en la estación, se pueden encontrar otros servicios de interés como servicios de masaje, alquiler de coches, cafetería o servicios infantiles entre otros.

Papicaralgo

Papicaralgo

Papicaralgo és el lloc on trobaràs cuina mediterrània per compartir transgressora i de qualitat. És una mica més que “anar a menjar o sopar”, és compartir una experiència gastronòmica en un ambient magnífic, amb unes vistes úniques, en una ubicació privilegiada. Un lloc per quedar-se i gaudir. Una experiència per conèixer el Mediterrani més autèntic i alhora, més atípic.

966 61 88 61 papicaralgo.es

Ship & Shop

Ship & Shop

Es tracta d'una tenda que ofereix una àmplia gamma de productes variats tant de la zona com a procedents de les Illes Balears i que també es poden trobar a bord dels bucs de Baleària. Es tracta de productes de marques reconegudes en bosses, perfums, joieria, articles de regal i vins d'autor. Els socis del club Baleària tenen un 20% de descompte en totes les seves compres.

965 595 819

Bitácora

Bitácora

Quiosc de l'estació on podràs trobar premsa diària, revistes, llibres i altres articles d'interès.

Ludoteca

Ludoteca

‘Un mar de diversió’. Serveis divertits pels més petits. Els nens poden venir a gaudir del parc de boles i d'altres activitats com a jocs lúdics, taller de manualitats, conta-contes, balls i cançons. A més, es poden celebrar aniversari o festes personalitzades segons els gustos del nen i a preus molt competitius.

620 341 363 11:30 a 21

Giusseppe al Port

Giusseppe al Port

Restaurant italià especialitzat en pizzes, pastes i plats típics italians. Els seus plats, de gran presentació, estan elaborats amb productes frescos. La combinació de sabors en cadascun dels seus plats traslladen al comensal a un viatge culinari per Itàlia.

966 93 69 70 giuseppealporto.com/

Baleària

Baleària

Naviliera líder en el transport de passatge i càrrega en les connexions amb Balears, un dels majors operadors de l'Estret de Gibraltar i a més ofereix serveis en el Carib.

902 160 180 L-J-V 07:30 a 20:30h / M-X 09:00 a 20:30h / S-D 07:30 a 20:00h www.balearia.com

Avis

Avis

Empresa de lloguer de vehicles.

966 435 505 www.avis.es

Yvonne

Yvonne

Saló de massatges, bellesa i estètica. Es realitzen tractaments de bellesa, depilació, manicura i pedicura i massatges en cadira per a l'esquena entre altres serveis.

607 30 43 20 De lunes a viernes de 9:30 a 20:00h. www.yvonneliebster.com