Conferència sobre la importància de les famílies en la transmissió dels valors esportius

Conferència sobre la importància de les famílies en la transmissió dels valors esportius

Martes, 10 mayo 2016

La ponència es realitzarà el 13 de maig a les 20h a la Casa de la Paraula

La propera conferència sobre ‘Valors i Esport’ que es durà a terme en Baleària Port, el proper 13 de maig a les 20 hores, se centrarà en els pares, com a transmissors dels valors, sota la pregunta Què esperen les famílies dels àrbitres en els esports d’edat escolar?”.

La Casa de la Paraula acollirà la ponència de la llicenciada en Educació física i especialitzada en la gestió esportiva Eva Pérez, on tractarà la importància de la implicació dels tres agents socials més propers al nen a l’hora de practicar esport, és a dir, la família, l’entrenador i l’àrbitre. Aquestes figures són influents quan el nen realitza la pràctica esportiva en un entorn socializador adequat, desenvolupant qualitats i valors com la companyonia o el treball en equip.

A més, s’analitzessin els aspectes educatius de l’esport posant l’accent en la importància del seu valor lúdic sense centrar-se en el seu aspecte més competitiu, el paper de l’àrbitre i com poden facilitar la resta d’agents l’evolució del nen.

Eva Pérez Torres
És llicenciada en Educació Física, especialitzada en Gestió Esportiva i doctora en Ciències de l’Activitat Física i Esport i cap d’aquesta secció en la Direcció territorial d’Educació, Recerca, Cultura i Esport. Ha gestionat diferents programes dirigits a esportistes amb edat escolar i ha participat activament en programes de formació dels entrenadors.