La Fundació Baleària porta en concert al duet mallorquí Donallop

La Fundació Baleària porta en concert al duet mallorquí Donallop

Jueves, 13 octubre 2016

Aquest dissabte 15, a les 20h, a la Casa de la Paraula de Baleària Port
La Fundació Baleària, compromesa amb la cultura i la societat dels llocs on opera la naviliera, porta en concert al dueto mallorquí Donallop, que actuarà a la Casa de la Paraula de Baleària Port aquest dissabte dia 15 a les 20h.

El duet, format per Pere Bestard i Joana Pol, es troba enmig de la seua gira Aubons i Magranes Tour, que els ha portat ja per diverses ciutats de les Illes Balears, Catalunya i el País Valencià. “A causa de la intensitat i la passió que posen en les seves actuacions així com la proximitat que els uneix, fa que els seus concerts siguin un lloc on es perd la noció del temps per un moment arribant a la part més profunda de l’ànima dels espectadors” ha comentat el gerent de la Fundació, Ricard Pérez.

A més, inclouran cançons del seu proper disc, Misteris de sa vida, que habitualment van acompanyades d’un baix i una bateria, encara que en Baleària Port només interpretaran Bestard i Pol.

Sobre Donallop
El duet es va constituir l’any 2009 i va publicar el seu primer treball en 2013, Veus que vius. Joana Pol i Pere Bestard han actuat en diverses ciutats no solament del territori balear, català i valencià sinó també a França i Anglaterra, entre altres llocs. En 2014 van editar el seu primer estudi llarg, #Milestones, amb el seu posterior gira, i en 2015 van realitzar el projecte #Te_nrecordes ja en el 2015.