La Fundació Baleària organitza la jornada ‘Pensant l’empresa’

La Fundació Baleària organitza la jornada ‘Pensant l’empresa’

Jueves, 30 junio 2016

La tertúlia, que es durà a terme en Baleària Port, reunirà a professionals del món filosòfic, ètic i de la reputació corporativa.

La Fundació Baleària organitza en col·laboració amb la Fundació Étnor una jornada sota el títol Pensant l’empresa, que tindrà lloc el proper 8 de juliol a les 20h a la sala Jauja de Baleària Port de Dénia, i que pretén reflexionar sobre com ser una bona empresa per fer una bona societat.

L’acte comptarà amb la presència del professor de la Universitat Complutense de Madrid, Carlos Fernández Liria expert en filosofia, el catedràtic Justo Villafañe especialista en reputació corporativa a la mateixa universitat, Domingo García-Marzá, expert en ètica empresarial i catedràtic a la Universitat Jaume I de Castelló i Adolfo Utor, president de Baleària, que com a amfitrió moderarà la tertúlia.

Durant la jornada, els assistents raonaran sobre els diferents aspectes que poden influir que una empresa sigui bona o no ho sigui per poder col·laborar en la creació de bones societats. Tot el que una organització fa i com ho fa contribueix en el seu entorn d’aquí la importància de pensar sobre l’empresa amb la finalitat de comprendre el comportament de la mateixa i plantejar-se què és el que hauria de fer i perquè no ho fa.

Aforament limitat. Per poder assistir a l’acte imprescindible registrar-se aquí