Acord de Baleària amb l’Ajuntament d’Eivissa per a promocionar la ciutat

Acord de Baleària amb l’Ajuntament d’Eivissa per a promocionar la ciutat

Miércoles, 31 octubre 2018

Els passatgers que viatgin amb Baleària entre l’1 de novembre de 2018 i el 30 de març

de 2019 podran accedir gratuïtament als museus de la ciutat

L’estació marítima de Dénia acollirà una fira gastronòmica i cultural organitzada per Turisme Eivissa, els dies 17 i 18 de novembre

Baleària ha signat un acord comercial amb el Ajuntament d’Eivissa per promocionar la ciutat balear amb motiu de la celebració del 20 aniversari de la seva declaració com a Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Així, els passatgers que viatgin amb la naviliera entre l’1 de novembre de 2018 i el 30 de març de 2019 podran accedir gratuïtament als diferents museus de la ciutat: el Museu d’Art Contemporani d’Eivissa (MACE), Puget, Madina Yabissa, Baluard de Sant Jaume i Sant Pere i al museu de la Catedral. L’acord ha estat presentat avui a l’espai cultural És Polvorí de la Fundació Baleària, a Eivissa, amb la participació de Marta Díaz, vicepresidenta del Consell d’Eivissa; Gloria Corral, regidora de Turisme i Comerç d’Eivissa; Joan Serra, delegat de Baleària a Eivissa i Formentera i Antoni Tur, president de la Confraria de Pescadors d’Eivissa. També s’ha presentat la Fira Eivissa Biodiversitat i Cultura que se celebrarà en l’estació marítima de Dénia el 17 i 18 de novembre.

Així, podran beneficiar-se d’aquest acord els passatgers de les connexions que té Baleària diàriament amb els ports de Barcelona, València, Dénia i Palma en ferri, a més dels clients de la ruta amb Formentera.
Marta Díaz, vicepresidenta del Consell d’Eivissa ha volgut agrair la col·laboració del Ajuntament de la ciutat i de Baleària per donar visibilitat i promocionar el patrimoni d’Eivissa.

Per la seva banda, Gloria Corral, regidora de Turisme i Comerç d’Eivissa ha volgut mostrar la seva satisfacció per l’acord de col·laboració entre Baleària i el Ajuntament que permetrà donar a conèixer la riquesa patrimonial, cultural i gastronòmica del municipi d’Eivissa, especialment durant la temporada baixa. “La celebració de la Fira Biodiversitat i Cultura, és l’aparador perfecte per mostrar a la ciutadania, i als usuaris de Baleària, els béns patrimoni de la Humanitat i l’àmplia oferta cultural i gastronòmica del nostre municipi”, ha assenyalat.

Joan Serra, delegat de Baleària a Eivissa i Formentera, ha volgut recolzar aquest missatge i recalcar el compromís de Baleària amb el turisme sostenible: “Amb aquest acord, volem afavorir i potenciar el turisme de qualitat a Eivissa durant tot l’any, i consolidem el suport que des de la naviliera i la Fundació Baleària donem a la cultura i al desenvolupament sostenible dels territoris on operem”, ha explicat.

D’altra banda, en les oficines de Turisme del municipi els passatgers podran obtenir descomptes per comprar en els petits comerços de la ciutat. També en el marc de l’acord, podran gaudir de visites teatralizadas gratuïtes per Dalt Vila i la Necròpoli, i tindran l’oportunitat de participar al programa d’activitats de platges obertes i urbanes, prèvia inscripció.

Fira Eivissa Biodiversitat i Cultura a Dénia

En el marc de la celebració del 20 aniversari de la declaració d’Eivissa com a Patrimoni de la Humanitat, la regidoria de Turisme del Ajuntament d’Eivissa ha organitzat amb el suport de la Fundació Baleària, una fira turística, cultural i gastronòmica en Baleària Port, l’estació marítima de Dénia (Alacant) per als dies 17 i 18 de novembre.

Durant aquests dies, Turisme Eivissa pretén donar a conèixer els nombrosos atractius de la ciutat, apostant per un turisme de qualitat durant tot l’any. En la fira, els visitants podran gaudir de showcookings amb degustació de gastronomia eivissenca, una passarel·la de moda Adlib, ball pagès, tallers infantils i performance, entre uns altres. Després del seu pas per Baleària Port, està previst que la fira recorri, al llarg del proper any, diferents punts de la Península i Balears.