Baleària Port serà el punt per segellar les credencials  del Camí de Santiago que passa per Dénia

Baleària Port serà el punt per segellar les credencials del Camí de Santiago que passa per Dénia

Lunes, 15 octubre 2018

Més de 25 pelegrins han estrenat aquest cap de setmana

aquesta nova ruta, que parteix del monestir de Lluc a Mallorca

La Fundació Baleària ha signat un acord amb l’Associació Camino de l’Alba perquè l’estació marítima de la naviliera a Dénia sigui el punt per segellar l’etapa d’una nova ruta del Camí de Santiago que, partint de Mallorca, passa per la ciutat alacantina i segueix el seu recorregut fins a Almansa (Albacete).

Amb aquesta nova ruta el Camí de Santiago té per primera vegada inici en les Illes Balears, ja que parteix del Monestir de Lluc (Mallorca). Després de dues etapes s’arriba la ciutat de Palma, des de la qual pot agafar el vaixell cap a Dénia. Allí, en Baleària Port, els pelegrins podran rebre el segell acreditatiu de l’etapa. Aquesta ruta arriba fins a Almansa, on s’uneix amb el Camí de la Llana, per seguir cap a Santiago de Compostel·la.

Aquest cap de setmana, un grup de més de 25 pelegrins, pertanyents a l’associació Camino de l’Alba de Xàbia, han inaugurat aquesta nova ruta, partint de l’ illa balear. Ahir, després de viatjar a bord del fast ferri Cecilia Payne, els pelegrins van arribar al migdia a Dénia, on van ser rebuts per autoritats del Ajuntament de Dénia i de la Fundació Baleària, que els van posar el segell corresponent en les seves credencials de pelegrins.