Baleària Port acollirà la fira ‘Reto Food Trucks’ que combina música y gastronomia

Baleària Port acollirà la fira ‘Reto Food Trucks’ que combina música y gastronomia

Martes, 28 mayo 2019

Seran els propis assistents els que elegiran els millors camions de menjar i aquests després competiran amb altres de tot el territori nacional

El pàrquing de l’estació marítima Baleària Port, a Dénia, s’omplirà el proper cap de setmana de food trucks, o el que és el mateix, furgonetes reconvertides en petits restaurants mòbils. I és que, des del dijous 30 de maig fins al diumenge 2 de juny, Baleària Port acull la fira “Reto Food Truck”, una competició nacional de camions de menjar que combina gastronomia i música a l’aire lliure.

L’esdeveniment comença dijous a les 19:00 hores amb la inauguració oficial. Des d’aquest moment, els assistents podran gaudir de l’oferta gastronòmica i a partir de les 21:30 hores estarà amenitzat amb música. En aquest primer dia l’actuació anirà a càrrec de Sara Gee i la Ramblin Matt Band. Aquest grup repetirà el divendres, en horari de “vermut”, sobre les 13:30 hores.

Durant el segon dia, hi haurà música ambiental i activitats tant per a adults com per a nens, una cosa que es repetirà durant les quatre jornades del festival. Després de dinar, a les 18:00 hores hi haurà música en directe a càrrec de Dixie Jumble Trio, que animarà els assistents amb el ritme més swing. El grup Lazy Tones serà el que amenitzarà la nit, a partir de les 22:00 hores.

Els mateixos horaris de concerts es repetiran el dissabte i el diumenge. A l’hora de l’aperitiu de dissabte, Elviset i Jornalers seran els encarregats de posar la música, a la tarda hi haurà un DJ i la nit serà el torn del grup JuntsD9. Diumenge, a les 13:30 tocarà Gatercrash, es repetirà el format DJ a la tarda, ia la nit serà la banda Black Glitter.

L’esdeveniment forma part d’una competició nacional de food trucks

A més, amb l’objectiu d’augmentar l’atractiu de l’esdeveniment, aquest s’ha reconvertit i passa de ser una fira a ser una competició nacional en què els food trucks participants intentaran demostrar que són el millor camió de menjar d’Espanya. El “Repte Food Truck” no només se celebra a Baleària Port, sinó que ho farà per tot el territori nacional. En els diferents esdeveniments, repartits pel país, els clients seran els encarregats de votar el millor food truck i els dos millors de cada una de les fires podran participar en una gran final.